Meisje (1) overreden door vader met paardentrailer

Meisje (1) overreden door vader met paardentrailer

0 5178
trailer
Paardentrailer

In Overijssel raakte een jong meisje zwaargewond nadat ze onder een paardentrailer terechtkwam. Het verkeersongeval gebeurde op het erf van hun eigen woning in Daarlerveen. Haar vader bestuurde op het moment van het ongeval het voertuig met de trailer, meldt AD.

Traumahelikopter

Na het ongeval kwam een traumahelikopter ter plaatse. Het meisje werd later in een ambulance, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis in Almelo gebracht. De traumahelikopter werd uiteindelijk niet ingezet. Later op de avond is het jonge slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Ze liep bij het ongeval zware verwondingen op aan haar buikholte en borstkas.

Meisje was in de schuur

Het ongeval gebeurde toen de vader van het bijna tweejarige kind het voertuig met de paardentrailer achterwaarts verplaatste op het erf. Het slachtoffer was in de schuur bij de woning en is later vanuit de schuur naar de auto gelopen en onder de trailer gekomen.

‘Het is een heel triest ongeval’, meldt een woordvoerder van de politie. De politie doet geen onderzoek naar de zaak en verdere mededelingen over het ongeval blijven uit.

 

Bron: AD

Foto: Remco Veurink

Reacties