Marrigje van Baalen weer aan het rijden

Marrigje van Baalen weer aan het rijden

Marrigje van Baalen hier in het zadel van een 5-jarige Cachet bij Stal Hackerom foto Peggy Vogels-Leijssen

Vorig jaar september nam Marrigje van Baalen afscheid van haar werkgevers Coby en Marlies van Baalen van Dressuurstal van Baalen in Brakel. Sinds een maand is ze nu aan de gang als amazone bij Stal Hackerom in Erp, waar ook Grand Prix-amazone Agaath van der Lei werkzaam is.

Na tien jaar bij Dressuurstal van Baalen was het voor haar tijd om haar horizon te verbreden. In eerste instantie richtte ze zich op het lesgeven en coachen, iets wat ze enorm graag doet. Nu is ze zelf dus ook weer in het zadel te vinden.

Op mijn pad

“Ja, ik ben lekker weer aan het rijden”, reageert Van Baalen enthousiast. “Deze kans kwam op mijn pad en daar ben ik heel erg blij mee. Ik rij zeven paarden en werk halve dagen. Dat is super te combineren met al mijn lessen, wat ik erg belangrijk vind. Ik heb het enorm naar mijn zin.”

Op concours

Over Stal Hackerom vertelt ze verder: “Het is een hele mooie stal met super banen binnen en buiten. Alles is aanwezig. Dat is fijn werken. Ik rij ook leuke paarden in alle leeftijden, vanaf vier jaar en van verschillende niveaus. Sommige worden een tijd doorgereden. Anderen staan al wel te koop. Het is wel de bedoeling dat ik straks weer op concours ga. Heel leuk. Daar heb ik echt zin in”, blikt ze gedreven vooruit.

Bron: Hoefslag

Reacties