Margriet Koopmans-Wiersma met Ide K.W. op kop bij Fries indoorkampioenschap

Margriet Koopmans-Wiersma met Ide K.W. op kop bij Fries indoorkampioenschap

fries

Met de koppositie in het ZZ-licht staat Margriet Koopmans-Wiersma met haar Ide K.W. (Maurits 437) op vrijdag 8 februari aan de leiding bij het Fries indoorkampioenschap. Zondag 10 februari rijdt ze, net als de voorlopige nummers twee, drie en vier, de kür op muziek in manege Gaasterland in Harich.

Ook Esther Liano

De Friese paarden rijden zich in de kijker tijdens de KNHS Indoor Kampioenschappen 2019, ook in Friesland. Margriet scoorde in de proef een mooie 66,071% en staat daarmee voorlopig aan de leiding bij de ZZ-licht. En ze is in goed gezelschap: Esther Liano bezet met een score van 64,929% een derde plek met Pattaconk’s Hidde (Tjalke 397) en zal zich zondag ook bij de eerste vier uit deze klasse melden voor het rijden van de kür op muziek, haar specialiteit.

Leonie Evink in de Z2

Ook Leonie Evink heeft een plek bij de eerste vier weten te bemachtingen. In de Z2 scoorde ze met Mees 497 (Tymon 456) 65,221% en staat ze op een derde plaats.

Zondagmiddag 10 februari rond 16.00 uur zal het overrijden van de Z1, Z2 en ZZ-licht plaatsvinden. Klik hier door voor de startlijst en aanvangstijden.

Bron: Phryso

Foto: Archief

Reacties