Manege Middenhof ‘Hippische ondernemer van het jaar’

Manege Middenhof ‘Hippische ondernemer van het jaar’

0 301
hippische ondernemer van het jaar
Links Bert van Kooten, midden Stefan van Kooten.

Manege Middenhof uit Maassluis is door een vakjury verkozen tot Hippische Ondernemer van het jaar. De jury roemt het veelzijdige paardenbedrijf vanwege de aandacht voor duurzaamheid en de focus op samenwerkingsverbanden. ‘Daarbij maakt ondernemer Rob van de Voort ook nog tijd vrij om zich in te zetten voor de ontwikkeling van de paardenbranche.’

De manege werd gekozen uit drie genomineerde paardenbedrijven.  De prijsuitreiking vond plaats in de aanwezigheid ruim 500 paardensport professionals die deelnamen aan het jaarcongres van de FNRS tijdens Horse Event in Vijfhuizen.

Andere filosofie

‘Het was zeer bijzonder om te zien hoe alle drie de ondernemers een andere filosofie nastreven en daar alle drie succesvol in zijn,’ vond juryvoorzitter van Jos van Campen.

Pensioenstal de Watertoren in Hardinxveld-Giessendam en Stal Johan Laseur waren de andere twee finalisten. Manege Middenhof kreeg de voorkeur, volgens de jury vanwege de uitstekende indeling en opzet van het bedrijf, de samenwerking met de plaatselijke vereniging en een mbo-opleiding paardensport en het veelzijdige aanbod in lessen, waaronder ook lessen voor gehandicapten.

De manege ontving een geldbedrag van € 2500,- en nog eens bedrag van € 2000,- aan advies.

Pensionstal De Watertoren uit Hardinxveld-Giessendam kreeg de publieksprijs. Hiervoor ontvingen zij een paardendekendroger.

Toeleverancier van het Jaar

In Vijfhuizen werd ook een prijs uitgereikt in de categorie ‘Toeleverancier van het Jaar’. Die ging naar  Anemone Horsetrucks. De formule van Anemone ‘vandaag kopen, morgen rijden’ blijkt zeer succesvol.

‘Paardenwagens van Anemone zijn inmiddels in veel landen van de wereld te vinden. Daarbij investeert de firma veel in sponsoring van de Nederlandse paardensport.’

Bron en foto: stichtinghip.info

Reacties