Maikel van der Vleuten laat Verdi TN afscheid nemen

Maikel van der Vleuten laat Verdi TN afscheid nemen

Maikel van der Vleuten en Verdi TN Rotterdam © DigiShots

Maikel van der Vleuten kondigde op zijn Facebook aan dat hij, na een geweldige samenwerking van 15 jaar, Verdi TN (v.  Quidam de Revel) afscheid laat nemen van de topsport.

Het afscheid staat gepland op 15 maart op Indoor Brabant.

10 jaar GP

Van der Vleuten rijdt de nu achttienjarige Verdi vanaf zijn derde jaar. De laatste 10 jaar kwamen zij zeer succesvol uit op Grand Prix-niveau. Ze waren een vaste waarde voor het Nederlandse team en kwamen in meer dan tien grote kampioenschappen samen aan de start. Ook namen ze daar medailles mee naar huis: het EK in Aken in 2015 leverde teamgoud op, ook was er teamgoud in Caen in 2014 op het WK en op de Olympische Spelen in Londen in 2012 namen ze teamzilver mee naar huis. Vorig jaar werd hij op de KWPN-hengstenkeuring gekroond tot ‘Paard van het Jaar 2018’.

Dankbaar

“Nu hij 18 jaar is mag hij genieten van zijn welverdiende pensioen van de topsport en zich alleen nog richten op het dekken. Verdi bedankt voor alle geweldige jaren die we samen hadden. Jij hebt me gemaakt tot de ruiter die ik nu ben. Bedankt!” zijn de dankbare woorden van Van der Vleuten.

Afscheid

Het afscheid staat gepland op zondag 15 maart op Indoor Brabant voor aanvang van de Rolex Grand prix.

Bron: De Hoefslag/ Facebook

Dear all,I’m proud to announce the retirement of Verdi. After 15 wonderful years of working together with this unique…

Geplaatst door Maikel van der Vleuten op Maandag 3 februari 2020

 

 

Reacties