Madonna T met €35.000 veilingtopper Van Olst Sales Online

Madonna T met €35.000 veilingtopper Van Olst Sales Online

Madonna T was met €35.00 de veilingtopper van de Van Olst Sales Online veiling van vijf top merries.

De veiling van vijf driejarige top merries door Van Olst Sales Online is maandagavond afgelopen. Na twee zeer succesvolle edities van online veulenveilingen, was ook deze veiling weer een succes!

Net als bij de veulenveilingen was er ook nu heel veel interesse vanuit het buitenland. Na spannende bied-duellen blijven toch twee merries in Nederland. De gemiddelde prijs bedroeg €22.625.

Veilingtopper

Blikvanger Madonna T was direct in trek bij de kopers. Zij werd maandagavond afgeslagen onder de virtuele hamer voor een bedrag van € 35.000 en vertrekt naar Groot-Brittannië. Madonna T is een dochter van Diëgo. Op de stamboekkeuring ontving ze hoge punten voor zowel beweging als exterieur. Voor de stap en de draf wist ze maar liefst 85 punten te behalen. Voor het exterieur, de galop en houding 80 punten. Hierdoor kreeg ze een uitnodiging voor de Nationale Merrie Keuring! Madonna T kont uit dezelfde moederlijn als de Grand Prix-hengst Chippendale. Ze is voor 2021 drachtig van de hengst Lantanas.

Blijven in Nederland

Mystery Girl (Negro x Krack C), komt uit een moederlijn waar veel dressuurpaarden uit komen. Ze werd voor €22.000 verkocht en blijft in Nederland. Mystery Girl is ook drachtig voor 2021 van de hengst Lantanas. Ook Mabel (v. Dettori) blijft in Nederland. Zij werd verkocht voor €19.000. Mabel komt uit de bewezen combinatie Lord Leatherdale x Negro. Deze combinatie zie je ook terug bij de Grand Prix-hengsten Chippendale, Everdale en Glamourdale. Mabel is voor 2021 drachtig van de hengst George Clooney.

Expressieve Malaika

Malaika (Inspire x Florencio) vertrekt voor €14.000 naar Duitsland. Deze expressieve merrie komt uit een zeer predikaatrijke moederlijn, waaruit ook verschillende (internationale) dressuurpaarden komen. Malaika is voor 2021 drachtig van de hengst George Clooney. Make the Difference (Johnson x Valeron) haalde de laatprijs niet.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

Reacties