Luijmes beste Nederlander in Roosendaalse Special

Luijmes beste Nederlander in Roosendaalse Special

0 451
Luijmes
Jean-rené Luijmes met Aswin (foto: DigiShots)

Met een percentage van 68.039 bezette Jean-Rene Luijmes met de Sandro-zoon Aswin een uiteindelijke vierde plek in de Grand Prix Special van CDI Roosendaal. Het scheelde maar een haartje met de nummer drie van het eindklassement de Duitse Stella-Charlott Roth die met haar proef 68.333 neerzette. 

De winst ging naar de Brit Gareth Hughes die zijn Don Crusador-nakomeling Don Carissimo naar een eindscore van 72.490 loodste.

Minimaal

De Deen Anders Dahl, die eerder in de week nog de Grand Prix wist te winnen ten koste van Tommie Visser en Vingino, reed met Selten HW (Sandro Hit) naar een percentage van 72.012. Op minimale afstand van Hughes dus, en jury bij M Susanne Baarup (Den) had haar landgenoot dan ook iets hoger ingeschat dan zijn Britse tegenspeler (72.941 tegen 72.745)

Zweistra achtste

Alleen Thamar Zweistra vergezelde haar landgenoot Luijmes in deze afsluitende Special-rubriek. Met de NRPS-gefokte Hexagon’s Zodinde (Hexagon’s Louisville x Rubiquil) scoorde zij 66.294. En die percentage was goed voor een achtste plaats in de eindranking.

Bekijk hier de volledige uitslag

Reacties