KWPN’ers gezocht voor de bereden politie

KWPN’ers gezocht voor de bereden politie

0 5110

Op zaterdag 6 mei organiseert de bereden politie in samenwerking met het KWPN een selectiedag voor mogelijke KWPN-politiepaarden op het KWPN-centrum in Ermelo. De bedoeling van deze selectiedag is het aankopen van paarden voor de bereden politie, zij zijn op zoek naar circa veertig nieuwe politiepaarden. De selectiedag is opengesteld voor KWPN’ers uit alle fokrichtingen.

De bereden politie zet haar paarden in bij diverse werkzaamheden, zoals voetbalwedstrijden, optochten, demonstraties en ceremoniële taken. Ook surveilleren de politieruiters op koop- en uitgaansavonden.

Aanmelden

Heeft u een KWPN’er die u wilt aanbieden op deze selectiedag aan de bereden politie? Dan kunt u deze aanmelden via brouwer@kwpn.nl onder vermelding van uw NAW gegevens (incl. telefoonnummer) en naam, levensnummer, stokmaat, en africhtingsniveau van het betreffende paard. U ontvangt vervolgens bericht van ons over de tijdsindeling van de selectiedag. Mocht u vragen hebben dan kunt u eveneens contact opnemen via e-mail met brouwer@kwpn.nl of telefonisch via 0341-255568.

Bron: Persbericht KWPN
Foto: Ben Eekhof fotografie

 

Reacties