Volg de KWPN Stallion Show gratis via de livestream KWPN.tv

Volg de KWPN Stallion Show gratis via de livestream KWPN.tv

0 729
KWPN Stallion SHow

Vier dagen lang genieten van de crème de la crème van de Nederlandse fokkerij. Tijdens de KWPN Stallion Show. Vandaag startte het programma in de hoofdpiste om 10.00 uur met de tweede bezichtiging.

Hengsten

Nakomelingen van de volgende hengsten treden vandaag aan: Cicero Z van Paemel, Diamant de Plaisier, Dominator Z, L’Arc de Triomphe, Brantzau VDL, Cascadello, Di Cantero van ter Hulst, For Pleasure, Idextro, Matisse de Mariposa, Aktion Pur Z, Diamant de Semilly, Falaise de Muze, Fantomas de Muze, Ideal de la Loge, Eldorado van de Zeshoek, Emerald van ’t Ruytershof, Etoulon VDL, Jumpy des Fontaines, Tangelo van de Zuuthoeve, Untouched, Dallas VDL , Darco, Gino, Glasgow-W vh Merelsnest, Lord Sandro, Numero Uno, Untouchable, Classe HS, Insider VDL, Invictus, Stakkato Gold, Toulon, Heart Touch, Ibolensky, Kannan, Up To Date, Cornet Obolenksy, Dakar VDL en Vannan.

KWPN.tv

Als u niets wilt missen van de KWPN Stallion Show, ben je natuurlijk alle dagen te vinden in de Brabanthallen. Maar indien je hiervoor niet in de gelegenheid bent is er de ideale oplossing: KWPN.tv.
Het gehele programma van de hoofdpiste is alle dagen te volgen via de gratis livestream op KWPN.tv, zowel voor leden als niet leden. Het terugkijken van de diverse programmaonderdelen of hengsten van de tweede bezichtiging is alleen mogelijk wanneer je lid KWPN-lid bent.

Bekijk het volledige programma en de uitslagen hier

Bron: KWPN.nl

Reacties