Kudde wilde paarden ontdekt skibaan in Spanje *video*

Kudde wilde paarden ontdekt skibaan in Spanje *video*

0 7676
protocol extreem weer
Foto ter illustratie.

Vanwege de lockdown in verband met het Coronavirus in Spanje, is het Sierra Nevada-skigebied gesloten. Dat geeft een kudde wilde paarden de kans om de skibaan eens te ontdekken.

Geen mens

Sinds de start van de lockdown is er bijna geen mens meer te bekennen in het skigebied. Hierdoor heeft de natuur de kans om terug te keren naar de berg. In onderstaande video is te zien hoe een kudde wilde paarden over de skipiste naar boven draaft.

Kampioenschappen

Het skigebied ligt in de Spaanse provincie Grenada in het zuidoosten van Spanje. De berg waarop de piste ligt is de drie na hoogste berg in Spanje. Normaal gesproken staat het er vol met mensen en worden er zelfs skikampioenschappen gehouden, zoals de Snowboarding World Championships in 2017. Nu de mensen weg zijn, krijgt de natuur echter de ruimte om gebruik te maken van het skigebied.

Bekijk hier de video van de paarden op de skipiste.

Pista Del Río ❤️🐴🐴🐴❤️🎥 Regina Jiménez Caballero ..#snow #snowing #snowfall #letitsnow #cold #ice #white #weather #frosty #frost #nature #snowflakes #whiteworld #joy #instawinter #instasnow #lovesnow #photooftheday #snowtime #horses #Quarantine #ncov2019 #fightvirus #coronavirus #covid19 #QuarantineLife #stayinside #stayingathome #staytogether #staysafe

Geplaatst door Sierra Nevada op Zondag 12 april 2020

Bron: Snow Brains

Foto: Archieffoto

Vergelijkbare artikelen

Reacties