KNHS Talententeam 2020 bekend *VIDEO*

KNHS Talententeam 2020 bekend *VIDEO*

Marten Luiten - Fynona NK Dressuur 2019 © DigiShots

De KNHS heeft het talententeam voor 2020 vandaag bekend gemaakt.

Elf talenten

In een video worden de elf talenten kort voorgesteld. Het zijn Marten Luiten (dressuur), Daphne van Peperstraten (dressuur), Thalia Rockx (dressuur), Jeaninne Nieuwenhuis (dressuur), Kimberly Pap (dressuur), Kevin Jochems (springen), Lars Kersten (springen), Janneke Boonzaaijer (eventing), Nina de Haas (eventing), Levi Driessen (eventing) en Maud de Reu (para dressuur).

Olympische potentie

Het KNHS Talententeam is de top van de piramide van het KNHS Talentenplan en bestaat uit de meest veelbelovende talenten uit de Olympische disciplines (dressuur, springen en eventing) en de Paralympische discipline para-dressuur. Ruiters en amazones van 18 t/m 25 jaar die de potentie hebben om door te groeien naar het Olympisch kader maken kans om in het KNHS Talententeam te worden opgenomen.

Dit is hét KNHS Talententeam 2020!

Met gepaste trots presenteren wij het KNHS Talententeam 2020. We doen dit alleen online. Wegens de maatregelen ter bestrijding van het corona-virus kan het natuurlijk niet fysiek. Check de video en ontmoet het nieuwe team. En hier lees je alles wat je wil weten over het KNHS Talententeam: https://bit.ly/39k7mpz

Geplaatst door KNHS Nederland op Dinsdag 24 maart 2020

Bron: KNHS

Reacties