KNHS komt met Buitenrijden App

KNHS komt met Buitenrijden App

0 1275
buitenrijden, buitenrit
foto: Remco Veurink

Paardrijden betekent beweging, ontspanning, plezier, allemaal samen met een paard en in een gezonde omgeving. En wie houdt er niet van buitenrijden?

KNHS Buitenrijden App

Buitenrijden is één van de mooiste onderdelen van het paardrijden. Nederland kent dan ook duizenden kilometers aan ruiter- en menpaden, uitermate geschikt voor het maken van fantastische buitenritten. Paardensporters maken samen meer dan 17 miljoen buitenritten per jaar! Om de beleving van het buitenrijden nog completer te maken komt de KNHS in samenwerking met HV Polo binnenkort met De KNHS Buitenrijden App.

Met noodknop

Met de app kun je makkelijk je weg navigeren op de kaart met GPS en dataverbinding, zijn er verschillende kaartweergaven mogelijk, kun je je eigen ritten tracken  en zie je de afgelegde afstand, tijd, je gemiddelde snelheid en hoogtemeters en kun je deze info delen met je vrienden. Ook zit er een noodknop in de app waardoor je in geval van een ongeluk een noodoproep met coördinaten kunt uitsturen zodat je positie makkelijk achterhaald kan worden.

Volgende week geeft de KNHS een sneak preview van de app, samen met meer informatie over waarvoor je hem kan gebruiken.

Bron: KNHS

Foto: Remco Veurink

Reacties