Kim Emmen opnieuw succesvol op Sentower Park

Kim Emmen opnieuw succesvol op Sentower Park

0 91
Kim Emmen hier met Indian Gold tijdens de KWPN Hengstenkeuring 2020 © DigiShots

Op het CSI Opglabbeek behaalde Kim Emmen samen met haar Lady Angeles (v. Los Angeles) een zesde plek in de finale van de zesjarige paarden. Eerder deed ze ook goede zaken met haar andere paarden en behaalde ze uitstekende klasseringen. Het CSI Opglabbeek was voor de amazone weer het eerste internationale concours na de quarantaine-periode.

Top vijf

De springamazone moest twee combinaties voor laten gaan die binnen een seconde van haar finishte. De eerste plek ging naar de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa die met Obama (v. Emerald) in 40.01 seconde finishte. De Roumeense amazone Lisa Candin eindigde op een tweede plek en reed haar Justified (v. Action-Breaker) over de finishlijn in een nette tijd van 40.34 seconden. Achter Emmen eindigde twee Belgische ruiters op plek vier en vijf. Nathan Budd met Ialla Z (v.Iowa) en 41.37 seconden en Dominique Hendrickx met Etundel de Marocy (v.Diamant de Semilly) en 43.87 seconden. 

Goede prestaties

Afgelopen zondag deed Emmen ook al goede zaken op Sentower Park in de rubriek voor zesjarige paarden. Toen wist ze met de bruine Los Angeles-nakomeling in de kwalificatie van het 1.25m parcours een tweede plek te pakken. De dag erna won ze echter de rubriek. 

Bron: Facebook / Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Foto: DigiShots

 

Reacties