Killer Queen nieuwste troef voor Rodrigo Pessoa

Killer Queen nieuwste troef voor Rodrigo Pessoa

0 209
Rodrigo Pessoa

Nadat de Rodrigo Pessoa vorig jaar bekendmaakte dat hij op de Olympische Spelen in het zadel wilde zitten voor Brazilië, heeft hij nu een hele hoop nieuwe paarden in de stal staan. Zijn nieuwste aanwinst is de merrie, Killer Queen.

Chaccoulona

Het is echter niet de grote Killer Queen van Daniel Deußer, maar een jongere naamgenoot.
De achtjarige Oldenburgse merrie van Diablo Blanco-Toulon is geboren op Lewitz Stud. Ze maakte haar eerste internationale toernooi debuut onder de Italiaanse Emanuele Camilli. Wel onder haar vorige naam Chaccoulona. Dit is ook een indicatie van de voorouders van de grijze merrie. Via haar vader Diablo Blanco is ze een kleindochter van de onvergetelijke Chacco-Blue.

Artemis Farms

“We zijn erg blij met de kans om met zo’n speciaal jong paard te werken”, postte Rodrigo Pessoa op Instagram. De nieuwe eigenaar van de merrie is Artemis Farms, sponsor van de voormalig Olympisch kampioen.

Killer Queen

In november maakte de 47-jarige bekend dat hij ontslag nam als bondscoach van de Ierse springruiters om zich te heroriënteren op zijn eigen sportcarrière.Kort daarna werd bekend dat Artemis Farms hem hierbij steund. Vier toppaarden uit de stal van Markus Beerbaum en zijn vrouw Meredith Michaels-Beerbaum stapten vervolgens over naar Pessoa. Killer Queen moet deze band nu steunen.

Bron: Instagram/ St-georg
Foto: Remco Veurink

Reacties