Kes TN bij 4-jarigen ook bovenaan in Bathmen

Kes TN bij 4-jarigen ook bovenaan in Bathmen

0 178
springen algemeen hindernis

Tijdens de laatste selectiewedstrijd van de GMB jongepaardencompetitie kon de Comme Il Faut-zoon Kes TN de jury het meest bekoren. Net als in Denekamp maakte het cijfer voor techniek en vermogen het verschil.

De jury bestond in Bathmen uit Arnold Kootstra en Floris van Leuken. Pia Brinkman stelde de 4-jarige Kes TN voor.

Kick Me Promesse (v Entertainer) liet onder Alwin Berendse ook een zeer goede verrichting zien. De derde prijs ging naar Soraya Nijssen met de F-One USA nakomeling Kansas USA.

5-jarige paarden

Bij de 5 jarigen ging de winst naar Rianne Nalis met Just Impression voor Peter Hokse met Jestli HBC. Tim Breeschoten eindigde met Jasper op de derde plek.

6-jarige paarden

Frank Buitenhuis won met Ivory, het fokproduct van Wim Hoogeslag uit Haarle, de 6-jarigen rubriek. Buitenhuis won in Bathmen en stond in eerdere selectiewedstrijden ook al twee keer eerder op het podium.
Tani Joosten, die Buitenhuis in Laag-Soeren nog naar de tweede plek verwees, werd 2e en Jurgen Stenfert met Catch Me Twenty To won de derde prijs.

De lijst met finalisten wordt begin volgende week bekend gemaakt. Deze vind je op www.jongepaardencompetitie.nl

De finale van de GMB jongepaardencompetitie is voor de 4-jarigen op vrijdag 29 november tijdens Jumping de Achterhoek. De 6- 7- en de 5-jarige paarden komen op zaterdag 30 november tijdens ditzelfde evenement in actie.

Informatie over de starttijden vind je op www.jumpingdeachterhoek.nl

Foto: Remco Veurink

Reacties