Katja Gevers verkoopt Grand Prix-paard

Katja Gevers verkoopt Grand Prix-paard

Katja Gevers
Katja Gevers en Crescendo Foto: Remco Veurink

“Vandaag is een dag met gemengde gevoelens. Mijn ‘buddy’ Crescendo heeft onze stallen verlaten en is verhuisd naar zijn nieuwe eigenaresse Matilda Stymne in Zweden”, meldt Katja Gevers op haar Facebookpagina.

Eigen fokkerij

Crescendo (Tolando uit Kimbel prest van Cocktail) komt uit de eigen fokkerij van de familie Gevers. Moeder Kimbel bracht ook het Lichte Tour-paard Ovatie H (v. Climax) en zijn volle zus Zenith H keur sport (dress) liep Z2-dressuur. Katja bracht de vos internationaal uit in de Lichte tour en maakte vervolgens nationaal de overstap naar de Grand Prix.

Crescendo

De vosruin vertrekt naar Zweden. Bij zijn nieuwe eigenaresse, Mathilde Stymne, zal de 12-jarige Crescendo zijn sportieve loopbaan voort zetten. “Samen met Mathilde vormt hij een hele fijne combinatie, en hij krijgt het heel goed daar in Zweden. Hij had het niet beter kunnen treffen, en hoewel afscheid nemen nooit leuk is, maakt dat het wel een stukje makkelijker”, aldus Katja Gevers.

Fotomodel

Crescendo was enkele keren samen met Katja ‘fotomodel’ in de instructieve serie die Hoefslag Dressuur met Katja maakt. En dat ging hem uitstekend af. Voor de volgende aflevering van deze serie, zal één van de andere paarden van Katja model staan.

 

Katja Gevers
Katja Gevers en Crescendo

 

Crescendo
Katja Gevers en Crescendo

Bron: Hoefslag / Facebook
Foto’s: Remco Veurink

 

Reacties