Kara Chad en Eric Lamaze beëindigen samenwerking

Kara Chad en Eric Lamaze beëindigen samenwerking

Kara chad
Eric Lamaze - Fine Lady Foto: Remco Veurink

Vier jaar lang was Kara Chad een vaste amaze van Eric Lamaze en op de Torrey Pines Stables. Nu is bekendgemaakt dat Chad en Lamaze hun samenwerking beëindigen.

Grote successen

Onder de vleugels van Lamaze heeft de Canadese springamazone veel grote successen geboekt, waaronder de overwinning in de Badenia von Mannheim 2018 – en vertegenwoordigde haar thuisland Canada op de World Equestrian Games in Tryon.

Bovenal heeft ze de jonge- en de verkooppaarden gereden voor Lamaze, evenals haar eigen paarden die tot het bedrijf van haar familie behoren. De 24-jarige Chad schrijft op Instagram:

Eric Bedankt

“Na vier ongelooflijke jaren met de meest fantastische mensen en paarden, nam ik afscheid van de Torrey Pines Stables. Ik ben meer dan dankbaar voor de herinneringen, kennis en levenslange vriendschappen die ik hier heb opgedaan en die ik nooit zal vergeten als ik op nieuwe avonturen ga. Bedankt Eric voor je vertrouwen en geloof in mij! Ik ben zo trots dat ik voor je heb gewerkt. Je zult altijd mijn dagelijkse inspiratie zijn.”

Bron: Instagram

Foto: Remco Veurink

Reacties