Kantoor NRPS verhuist naar Lunteren

Kantoor NRPS verhuist naar Lunteren

Foto: Remco Veurink

Het NRPS-kantoor gaat verhuizen naar Lunteren. 17 december ondertekende interim-voorzitter Gerard Schuttert van het NRPS en Femke Dijkstra van De Nieuwe Heuvel het contract.

De planning is dat het kantoor vanaf 1 maart 2021 actief is op zijn nieuwe thuisbasis aan de Oude Arnhemseweg 101 in Lunteren. Momenteel wordt de ruimte boven de hengstenstal verbouwd en ingericht als kantoor. Het bord met het NRPS-logo staat inmiddels bij de ingang van manege De Nieuwe Heuvel en is dus zichtbaar voor alle bezoekers.

Voordelen

De nieuwe thuisbasis is centraal gelegen en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Daarnaast zijn op het terrein alle faciliteiten aanwezig om de gebruikelijke én nieuwe evenementen te organiseren. Daarnaast kan het NRPS voortaan rekenen op de service en support van het Nieuwe Heuvel-team.

Terug van weggeweest

Veel mensen denken bij De Nieuwe Heuvel aan Friese Hengsten. De familie Folmer/Femke Dijkstra runt hun hengstenhouderij met alle mogelijke rassen al vanaf 1971 in Lunteren en verbond zich vanaf de oprichting van het NRPS in 1981 met het stamboek.

Met name in de eerste twintig jaar heeft De Nieuwe Heuvel het NRPS helpen groeien met zijn hengsten. Het kantoor maakt dus niet echt een uitstapje maar is eerder terug van weggeweest.

 

Bron: NRPS

Foto: Remco Veurink

Reacties