Kaartverkoop Outdoor Gelderland start vrijdag

Kaartverkoop Outdoor Gelderland start vrijdag

0 38
springen algemeen hindernis

De kaartverkoop voor Outdoor Gelderland gaat vrijdag a.s. van start. Outdoor Gelderland vindt plaats van 29 mei t/m 2 juni op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Wie in de eerste week kaartjes koopt, kan direct stoelnummers reserveren en krijgt 20% korting op de gehele bestelling.

Tijdens Outdoor Gelderland zelf zijn er alleen losse tickets verkrijgbaar en is er dus geen stoelgarantie. Het evenement is permanent gratis toegankelijk, maar voor overdekte tribuneplaatsen op de sportieve hoogtepunten zijn toegangskaarten vereist.

Paarden spelen de hoofdrol op het veelzijdige evenement. De locatie beschikt over een fantastische all-weather bodem die er voor de Europese kampioenschappen dressuur en springen eind jaren negentig is neergelegd. Er zijn twee grote voorterreinen en een hoofdpiste beschikbaar waardoor de topruiters en -paarden optimaal kunnen presteren. Topruiters uit binnen- en buitenland hebben zich daarom al aangemeld voor de internationale spring- en dressuurwedstrijden, waarvoor in totaal 200.000 euro aan prijzengeld is gereserveerd. De grootste som is te verdienen in de Grote Prijs van Gelderland op zondag 2 juni.

Terug van weggeweest is de internationale dressuur waarin Nederlandse topruiters het zullen opnemen tegen hun buitenlandse concurrenten. Zij rijden op zaterdagavond hun hoofdnummer, de kür op muziek. Ook in de lichte tour op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond wordt een spectaculair deelnemersveld verwacht. De toekomstige toppaarden van de internationale dressuur zullen het hierin tegen elkaar opnemen.

Klik voor meer informatie over Outdoor Gelderland.

Hoefslag/EQ International

Reacties