Kaartverkoop Jumping Amsterdam 2020 begonnen

Kaartverkoop Jumping Amsterdam 2020 begonnen

0 1089
Main Arena Jumping Amsterdam

Van 23 tot en met 26 januari barst een van de grootste paardensportevenementen van Nederland weer los. De kaartverkoop van Jumping Amsterdam 2020 is geopend.

Wereldbeker

Voor de 61e keer is de RAI het decor voor Jumping Amsterdam en ook deze editie doen alle inter)nationale helden, zowel ruiters als paarden, onze hoofdstad aan. Met twee wereldbekerkwalificaties, de FEI Dressage World Cup™ en de Longines FEI Jumping World Cup™, is topsport op het hoogste niveau gegarandeerd. Vorig jaar gingen de overwinningen naar Isabell Werth met Weihegold en Henrik von Eckermann met Toveks Mary Lou. Wie volgt hen dit jaar op in Amsterdam?

Programma Jumping Amsterdam

Het gevarieerde programma biedt naast internationale topsport volop ruimte voor breedtesport, talentontwikkeling, paradressuur en show. Buiten de piste kan men shoppen in het promodorp met maar liefst 2.000m2 standruimte, kan je lekker eten en drinken en zijn er natuurlijk de Amsterdamse feestjes met café Bolle Jan! Kaarten voor Jumping Amsterdam 2020 zijn nu te reserveren. Uitgebreide informatie over de kaartverkoop en het programma zijn te vinden op de website.

Bron: Jumping Amsterdam

Reacties