Kaartverkoop Europese Kampioenschappen Rotterdam van start

Kaartverkoop Europese Kampioenschappen Rotterdam van start

Van 19 tot en met 25 augustus 2019 vindt de Longines FEI Europese kampioenschappen Dressuur, Springen en Para-Dressuur plaats in Rotterdam. Vanaf vandaag is de kaartverkoop gestart.

Liefhebbers kunnen online de kaarten bestellen voor hun favoriete hippische discipline (springen of dressuur). Bij het bestellen van combi-tickets of passe-partouts worden er kortingen gehanteerd.

Terreinindeling

Zoals Hoefslag eerder schreef, is de terreinindeling anders dan dat we gewend zijn van CHIO Rotterdam. Voor het EK is er meer ruimte nodig voor de topsport. Omwille deze reden is het terrein uitgebreid met de Boulevard langs het Kralingse Plas. Op de Boulevard komen stands, side-events, foodtrucks, activiteiten voor de kinderen en een afwisselend entertainment programma.

Para-Dressuur Stadion

Bij de aankoop van een toegangskaart voor de sport, heb je ook toegang tot de Boulevard. Er zijn geen aparte kaarten beschikbaar voor het Para-Dressuur stadion. Een kaart voor het Rotterdam Stadion of de Boulevard geeft direct toegang tot het Para-Dressuur Stadion. Kom wel op tijd, want vol = vol.

Veel belangstelling

Er zijn toegangskaarten beschikbaar aan de kassa, mits het evenement niet uitverkocht is.

Directeur Fred Rozendaal vertelt: ‘Vele paardensportliefhebbers hebben ons de afgelopen maanden laten weten dat ze graag aanwezig willen zijn bij de EK’s in Rotterdam. Het zou slim zijn om niet te lang te wachten met het bestellen van de kaarten. We merken nu al dat er verschrikkelijk veel belangstelling is. Wanneer de kaarten uitverkocht lijken te geraken, zullen we dit melden op de website.’

Houdt de website www.rotterdam2019.com dus goed in de gaten.

 

Zie hier het programma.

 

Bron: Persbericht

Vergelijkbare artikelen

Reacties