Jureer 18 en 19 juli mee met de Rotterdam Hickstead Grand Prix...

Jureer 18 en 19 juli mee met de Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge

Lucie Louws - Evito Grand Prix Challenge Rotterdam-Hickstead 2020 © DigiShots

Dressage @ Hickstead en het CHIO Rotterdam hebben de handen ineen geslagen en een online top dressuur evenement georganiseerd op 18 en 19 juli. Je kunt tijdens de Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge genieten van dressuur op topniveau, maar ook zelf meejureren!

Genieten

Twee dagen lang kun je minstens drie uur van topdressuur op Grand Prix niveau genieten via rotterdamhicksteadgpc.com en Horse and Country TV (online maar in Nederland ook via vrijwel alle kabelproviders) met live commentaar van Grand Prix juryleden Mariette Sanders – van Gansewinkel en Stephen Clarke. Je mag ook zelf meejureren via de Spectator Judging App.

Meer dan 40 combinaties

Maar liefst 40 Grand Prix-combinaties uit Nederland, Groot-Brittannië, België, Ierland, Denemarken en Australië komen aan start; inclusief regerend Olympisch kampioene Charlotte Dujardin. Hun Grand Prix proeven zijn op 18 juni in Rotterdam en op 24 juni in Hickstead gefilmd, op de plek van de jury bij C stond een filmcamera! Voor alle deelnemers was dit de eerste keer sinds lock down dat de slipjas weer tevoorschijn kwam en ‘the moment of truth’ om te zien of alle training van de afgelopen maanden effect heeft gehad. De volledige deelnemerslijst bekijk je hier.

Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge

Op 18 en 19 juli a.s. nemen Sanders en Clarke plaats in hun virtuele juryhokjes en geven zij commentaar. De proeven worden afgewisseld met interviews met de deelnemers. Nog leuker wordt het als je zelf mee jureert! Dat kan via de Spectator Judge app, die je gratis kunt downloaden via de Apple Store of Google Play. Kies de Equine America Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge en laat weten wat jij van de combinaties vindt. Komende week worden de startlijsten en exacte aanvangstijden bekend gemaakt. Hieronder vind je de deelnemende combinaties.

Bron: CHIO Rotterdam

Reacties