Jur Vrieling pakt twee overwinningen in Oldenburg

Jur Vrieling pakt twee overwinningen in Oldenburg

0 146
jur vrieling - baltic vdl
Jur Vrieling en Baltic VDL © DigiShots

Met de KWPN goedgekeurde hengst Baltic VDL (v. Quaprice Bois Margot Z) nam Jur Vrieling twee overwinningen mee naar huis op CSI3* Oldenburg. De talentvolle keurhengst won op zaterdagochtend een 1.45-rubriek, en deed dit op zondagavond nog eens over in het 1.50m.

Vrieling voorkomt Duitse hegemonie

Maar liefst twaalf combinaties wisten foutloos te blijven in het 1.45m op zaterdag. Met een tijd van 56.48 seconden was Vrieling ruim een seconde sneller dan de nummer twee: Duitser Johannes Ehning in het zadel van Quintana Roo 2 (v. Quintero). Vrieling was de enige Nederlander in een rubriek van 47 deelnemers, en stond een Duits feestje in de weg. Ook de derde prijs ging naar Duitsland, naar Sandra Auffarth en Nupafeed’s La Vista (v. Lordanos).

1.50

Ook in het 1.50m was Vrieling met Baltic VDL niet te kloppen. Hij reed een snelle nulronde maar kreeg wederom concurrentie van Auffarth en Nupafeed’s La Vista. Deze keer wist Vrieling haar met bijna een halve seconde voor te blijven. Derde in deze rubriek werd Nederlander Robert Vos, hij zadelde Scotch (v. Stolzenberg).

Klik hier voor alle uitslagen van CSI Oldenburg.

Baltic VDL and Jur Vrieling had today their second win of the weekend. They won the final class of the CSI Oldenburg; a 1.50m class!A top result for this goodlooking stallion!

Geplaatst door VDL Stud op Zondag 4 november 2018

 

Bron: Hoefslag

Reacties