Jumping Indoor Maastricht richt online evenement op

Jumping Indoor Maastricht richt online evenement op

Lisa Nooren - VDL Groep Sabech d'Ha
Lisa Nooren - VDL Groep Sabech d'Ha Jumping Indoor Maastricht 2017 © DigiShots

In augustus maakte de organisatie van Jumping Indoor Maastricht het besluit om het evenement te annuleren in verband met het Coronavirus. De organisatie wil echter het evenement niet ongemerkt voorbij laten gaan en heeft een aantal creatieve en leuke activiteiten op de planning staan van 5 tot en met 8 november 2020. Deze zijn allemaal te volgen op de social media kanalen van Jumping Indoor Maastricht.

Virtueel

Er komt een online event met alle winnaars van de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht van de 30 JIM edities. Die winnaars keren met hun paard virtueel terug in de piste. Onderverdeeld in een aantal rubrieken kunnen fans op hun favoriete combinatie stemmen. Uiteindelijk komt er een barrage op zondag 8 november tussen vier combinaties. Wie wordt door de fans gekozen als ‘winnaar der winnaars’? Je kan onder andere stemmen op Ludger Beerbaum met Landlord, Beat Mändli met City Banking (twee keer gewonnen) en Maikel van der Vleuten met Sapphire B (won in 2013 en 2014 de Longines Trophy). Iedereen die meedoet met stemmen maakt kans op een persoonlijke rondleiding bij Stal Hendrix of tickets voor de 2021 editie.

Talkshow

Speciaal voor de jongere doelgroep wordt er elke avond een talkshow via Instagram Live uitgezonden. Van 5 tot en met 8 november kan je die bekijken. Janou Hendrix interviewt elke dag een (inter)nationale springruiter en daarbij krijgen fans de kans vragen te stellen. Ruiters die langs komen zijn onder andere oud GP winnaar Olivier Philippaerts en de winnaar van vorig jaar Frank Schuttert.

JIM Spelletjesboek

Speciaal voor de jongste paarden(sport)liefhebbers is het bijzondere JIM Spelletjesboek gelanceerd. Een spelletjesboek voor de jongste fans (6 t/m 12 jaar) boordevol kleurplaten, puzzels, spelletjes en raadsels. Er is ook een kleurplatenwedstrijd waarmee de deelnemers kans maken op een meet & greet met JIM ambassadeur Lisa Nooren en 2 tickets voor JIM 2021. de lancering van het spelletjesboek vindt volgende week plaats op de website en sociale media.

De bedoeling is dat Jumping Indoor Maastricht weer in normale vorm plaats kan vinden op 5 tot en met 7 november 2021.

Bron: KNHS

Foto: DigiShots

Reacties