Julia Groenhart verhuist naar Pensionstal de Watertoren

Julia Groenhart verhuist naar Pensionstal de Watertoren

0 2153
Julia Groenhart
© Foto4U - Julia Groenhart

Per 1 augustus 2020 zal de gecertificeerde 5-sterren Pensionstal de Watertoren in Hardinxveld-Giessendam gerund en geëxploiteerd worden door Julia Groenhart Dressage. “Wij zijn al heel erg lang bezig met het vinden van de geschikte plek. Pensionstal de Watertoren is een hele luxe accommodatie waar alles aanwezig is om de paarden zo optimaal mogelijk te kunnen verzorgen en trainen. Toen deze kans ineens op ons pad kwam, hebben we die meteen aangegrepen.”

Grand Prix U25

Groenhart was eerder al succesvol bij de Young Riders, waar zij 3 jaar lang in het A- en B kader heeft gezeten met haar troef First Barrichello. Dit jaar heeft ze de overstap naar de Grand Prix U25 gemaakt met haar bij het BWP goedgekeurde hengst, Razotti. Ook op dit niveau staat de eerste internationale wedstrijd alweer gepland. Tevens zal First Barrichello ook uitgebracht gaan worden in de Grand Prix U25. Naast het actief zijn in de sport, is Groenhart gediplomeerd cranio-sacraal therapeute voor paarden en gediplomeerd instructrice.

IJzersterk team

“Met zijn drieën zijn wij een ijzersterk team. Daarnaast zal ons team versterkt worden door vakkundig personeel, waarvan we zeker weten dat we met zijn allen heel veel werk kunnen verrichten. Dat geeft een fijn gevoel, want dat maakt dat zowel het bedrijf als de sport naast elkaar kunnen lopen”. Ze vervolgt “Onze ambitie is om een professionele locatie te kunnen bieden voor de pensionklanten van Pensionstal de Watertoren. Het management en (sport)prestaties hangen heel nauw samen. Ons streven is dan ook dat onze klanten op een toplocatie kunnen komen om zo optimaal mogelijk hun prestaties te kunnen neerzetten.”

Verhuizing Lennart Bos

Lennart Bos zal zich na het 7 jaar runnen van Pensionstal de Watertoren weer meer gaan richten op zijn ambitie als dressuurruiter en het trainen van dressuurpaarden. Trainingsstal Lennart Bos zal, per 1 augustus vanuit het Hippisch Evenementen Centrum De Selevia Hoeve te Werkendam haar activiteiten continueren. In 2018 heeft Lennart Bos met Pensionstal de Watertoren de publieksprijs voor Hippisch Ondernemer van het jaar ontvangen.

Bron: Persbericht / Hoefslag

Foto: Foto4U

Reacties