“Help! Een joyrider op mijn paard!”

“Help! Een joyrider op mijn paard!”

0 7927
algemeen paard weide

Linda van Schuijlenborgh plaatste deze week een oproep op Facebook. “Help! Ik heb een joyrider op mijn paard…..” Blijkbaar neemt een onbekende amazone regelmatig, ongevraagd, plaats op de rug van haar paard.

Volgens Van Schuijlenborgh waarschuwde een buurvrouw het meisje al meerdere malen. Tevergeefs….

Identiteit

Van Schuijlenborgh probeert nu door het plaatsen van een foto van de, vermoedelijk, jonge amazone achter haar identiteit te komen. Het paard Tindra staat  in Wageningen aan de Bosrandweg. De foto is gemaakt door de buurvrouw, die het meisje al meerdere malen waarschuwde.

“Ze heeft al een aantal keer op Tindra gereden zonder mijn toestemming,” aldus Van Schuijlenborgh. “Ik kom graag in contact met haar of met haar ouders. Er moet nu echt iets gebeuren voordat er ongelukken gebeuren met haar of mijn paard.”

Geen probleem

Opmerkelijk genoeg lijkt niet iedereen het ongevraagd berijden van Tindra een probleem te vinden.  Op de Facebookpost kwamen al meer dan 400 reacties.

“Ik denk dat ze samen wat plezier beleven,” schrijft iemand. “Een paard laat niet iedereen toe, om bereden te worden. Er is dus al veel vertrouwen tussen jouw paard en het meisje,” schrijft een ander.

Bron: Facebook / Hoefslag

Foto: archief

Reacties