Joyce Heutink selecteert para-combinaties voor Outdoor Gelderland

Joyce Heutink selecteert para-combinaties voor Outdoor Gelderland

0 146
joyce heutink

Tijdens Outdoor Gelderland op Papendal in Arnhem wordt op dinsdag 26 juni een dressuurrubriek verreden voor ruiters met een beperking. Bondscoach Joyce Heutink kiest combinaties die aan de start mogen verschijnen van dit grote internationale concours

De potentiële deelnemers aan de speciale wedstrijd zijn ruiters of amazones met een fysieke beperking en nog niet actief in de KNHS Parasport. Er is een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar in de rubriek die voorafgaand plaatsvind aan de finale van de KNHS Witte van Moort Para Trophy.

Hoogste niveau

De combinaties zullen worden beoordeeld door juryleden van het hoogste niveau. Deelnemers rijden een team test naar keuze in de Grade die het meest bij hem past.

Wil je kans maken op een startplaats, stuur dan een video van jezelf en je paard in actie (via een youtube-link) naar bondscoach Joyce Heuitink. Die zal de inzendingen met een aantal kenners op korte termijn bekijken.

Wedstrijdervaring

Leg ook kort uit hoe oud jij en je paard zijn, op welk niveau je rijdt, of je wedstrijdervaring hebt, en tegen welke fysieke beperkingen je aanloopt.

De sluitingsdatum voor het insturen van video’s is vrijdag 15 juni.

Het linkje van je youtube filmpje kan gestuurd worden naar Heutink via een PB op haar facebookpagina. Je krijgt altijd antwoord terug.

Bron: Facebook

Foto: Digishots

Reacties