Joyce Heuitink: ‘Super om het outdoorseizoen zo te starten!’

Joyce Heuitink: ‘Super om het outdoorseizoen zo te starten!’

Joyce Heuitink, Gaudi Vita
Joyce Heuitink - Gaudi Vita Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses 2017 © DigiShots

Afgelopen weekend werd op Stal Lozeman in Putten een subtopwedstrijd verreden. Joyce Heuitink debuteerde er met haar Gaudi Vita (v. Apache).

PSG: Joyce Heuitink blij met Gaudi Vita

Bondscoach paradressuur Joyce Heuitink startte in de PSG voor het eerst met haar Gaudi Vita (v. Apache). En met succes: de combinatie won met 68,68%. Jeanine Nekeman en Ferrari, ook een nakomeling van Apache, werden tweede (66,40%). Mark van de Donk zadelde Charmingmood (v. Winningmood) en reed hem naar 64,78% en de derde plaats.

What a great way to start the outdoor season! Gaudi Vita (by Apache) wins his first ever Prix St.Georges with 69%, and…

Geplaatst door Joyce Heuitink op zondag 1 april 2018

ZZ Zwaar: dubbelslag voor Marian Dorresteijn

Er werden in Putten twee ZZ Zwaar-proeven verreden, die allebei gewonnen werden door Marian Dorresteijn met haar Enjolien (v. Jazz). Hun eerste proef werd door de jury beloond met 65,50%, hun tweede proef was goed voor 64,21%. Ook de derde plaats was twee keer voor dezelfde combinatie: Joyce Heuitink en Fanou (v. Santano) scoorden 63,71% en 62,93%.

In de eerste proef was de tweede plaats voor Antoinette van Dijk en haar Johnson-dochter Dizaronna (63,21%), in de tweede plaats stonden Evelyn va Middendorp en Zhivago-M (v. OO Seven) met 64,71% op het een na hoogste schavotje.

YR: Diana van den Bovenkamp

Diana van den Bovenkamp nammet Evita Ronia (v. Westpoint) met succes deel aan de Zware Tour bij de Young Riders. Ze wonnen met 68,50%.

Daarmee bleven ze Bo Oudhof en haar Colt Sollenburg (v. Vivaldi) nipt voor: hun proef werd beloond met een score van 68,38%.

Junioren Z2: Guns N’Roses met Sharina Mandemakers

In de Z2-proef voor junioren stond Sharina Mandemakers op het hoogste schavotje. Haar proef met Guns N’Roses (v. Voice) was goed voor 64,77%. Een groot verschil met Maud de Bruijn, die met Don Tango B (v. Contango) 61,47% bij elkaar reed.

Inter II: Mark van de Donk

In de Inter II kwam slechts één ruiter aan de start: Mark van de Donk reed met Zileon (v. Welt Hit) een nette proef en kreeg daarvoor van de jury 67,06%.

Inter I: Kaylee Gouda

Kaylee Gouda reed haar Don Juan (v. Vivaldi) in de Inter I naar de eerste plaats: hun proef was goed voor 66,76%. Ze bleven Wilma Wernsen en Estupendo (v. Ziesto) voor, die 64,71% scoorden.

Bron: Hoefslag (mag niet overgenomen worden) / Facebook Joyce Heuitink

Foto: DigiShots

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties