Jordy Wilken verhuisd naar Wierden: “Tijd om een stap vooruit te zetten”

Jordy Wilken verhuisd naar Wierden: “Tijd om een stap vooruit te zetten”

Wilken
Jordy Wilken

Eventingruiter Jordy Wilken heeft een nieuw onderkomen gevonden voor zijn paarden. 3 jaar lang stond hij met veel plezier met zijn paarden in Olst, maar het werd volgens hem tijd om een stapje vooruit te zetten.

“We zijn nu met de laatste dingen bezig”, vertelt Jordy Wilken aan Hoefslag. “Er komt toch altijd veel bij kijken, bij zo’n verhuizing.” Wilken is met zijn paarden verhuisd naar Arthur Dierenkliniek in Wierden. Daar huurt hij vanaf nu 14 boxen.

Arthur Dierenkliniek

“Het is hier super uitgerust, luxe en het straalt veel professionaliteit uit,” vertelt hij enthousiast. “Arthur is mijn sportdierenarts en heeft naast zijn kliniek een apart sportstallencomplex. In het ene gedeelte huurt een Ierse springruiter 8 stallen, in het andere gedeelte huren wij er nu dus 14.”

Wilken en zijn partner Inge de Wit blijven voorlopig wonen waar ze nu wonen. “Het is nu ongeveer een half uur rijden naar de paarden. Dat lijkt me prima te doen, maar de tijd zal het leren. Als het toch onpraktisch blijkt kunnen we altijd nog verhuizen.”

 

Bron: Hoefslag / Overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan

Reacties