Jong KNHS Zuid-Holland finale tijdens KNHS Horse Experience

Jong KNHS Zuid-Holland finale tijdens KNHS Horse Experience

0 143

Op zondag 7 juli 2019 organiseert Jong KNHS Zuid-Holland de Jong KNHS Horse Experience bij ‘De Develruiters’ in Heerjansdam. KNHS Horse Experience is hét evenement voor de jonge paardensportliefhebber.

Tijdens dit evenement vindt de finale van de Jong KNHS Zuid-Holland competitie, die volgende week van start gaat, plaats.

De moeite waard

Het bestuur van Jong KNHS Zuid-Holland heeft met ondersteuning van sponsors een afwisselend programma samengesteld met als thema ‘plezier in de paardensport’. Tijdens het evenement vinden er shows en demonstraties plaats, waaronder de ‘Cross Challenge’, een nieuwe, stoere discipline waarmee de KNHS hoopt meer jongens binnen te halen. Het programma is voor iedere (aanstaande) paardenliefhebber de moeite waard.

Verassing

Er zal een Meet & Greet plaatsvinden met een van de bekendste amazones van Zuid-Holland. Wie dat is, daar zul je achter moeten komen tijdens het evenement. Op het terrein zijn vele stands waardoor je de hele dag kunt winkelen. De dag is speciaal gericht op de jeugd, maar elke paardenliefhebber is welkom.

Ontknoping

Voor deze editie van de Zuid-Holland Horse Experience is een leuk, afwisselend programma samengesteld met als een van de hoogtepunten de ontknoping van de eerste Jong KNHS Zuid-Holland competitie. Tijdens deze finale komen de 50 beste deelnemers aan de start. Zij rijden onder andere een ‘kür op muziek’ in de klasse ZZ-Licht.

Over Jong KNHS Zuid-Holland

Het Jong KNHS Zuid-Holland is een actief jeugd bestuur, dat opkomt voor de belangen van de jeugd binnen de paardensport in Zuid-Holland. Het bestuur wil samen beleid formuleren, activiteiten organiseren, maar vooral ook door kennis op bepaalde gebieden bundelen en delen en zo de jonge leden met elkaar verbinden. Jong KNHS moet een voedingsbodem zijn voor alles wat er bij jonge ruiters in de regio Zuid-Holland leeft.

 

Koop je tickets via deze link.

Wil je graag op de hoogte blijven van het evenement? Volg dan de facebookpagina van Jong KNHS Zuid-Holland.

 

Lees ook: Nieuwe Jong KNHS competitie voor Zuid-Hollandse dressuurcombi’s

 

Bron: Persbericht KNHS

Foto: Archief

 

Reacties