Johnny Pals wint Grote Prijs Roosendaal

Johnny Pals wint Grote Prijs Roosendaal

0 175
Johnny Pals - Chat Botte Du Ruisseau Z
Johnny Pals - Chat Botte Du Ruisseau Z Indoor Drachten 2017 © DigiShots

Johnny Pals was met de negenjarige hengst Chat Botte du Ruisseau Z (v Casall ASK) de snelste van de vier foutloze finalisten in de Grote Prijs van de Christmas Show Den Goubergh in Roosendaal zondag.

Vijftien combinaties reden de barrage. Daarin eindigde KNHS Talententeamlid Kevin Jochems op de derde plaats met Captain Cooper.

Met negen Nederlanders in de barrage was er volop kans voor een thuisoverwinning in de Grote Prijs van Roosendaal. Kevin Jochems was als eerste foutloos. Zijn resultaat werd verbeterd door de Fransman Francois Xavier Boudant, die tweede werd.

Seconde sneller

Johnny Pals was met de hengst Chat Botte du Ruisseau Z bijna een seconde sneller dan de Fransman en liet alle balken in de lepels. Het leverde Pals de overwinning op.

Het was de tweede Nederlandse zege in het hoofdnummer van de Christmas Show nadat Piet Raymakers jr. vorig week nipt de zege pakte. Vandaag eindigde Raymakers op plaats vier met Van Schijndel’s Dominus. Joy Lammers maakte de top 5 compleet met de merrie Winny als snelste combinatie met vier strafpunten.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: KNHS

Foto: DigiShots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

Reacties