Jasmien de Koeyer en ballerina Esperanza naar brons

Jasmien de Koeyer en ballerina Esperanza naar brons

0 158

Het EK voor Young Riders is zojuist afgesloten met de kür op muziek. Hannah Erbe en Anna-Christine Abbelen waren oppermachtig en wonnen de gouden en zilveren medailles, Jasmien de Koeyer en ballerina Esperanza (v. Desperados) gaan met brons naar huis.

Magische grens

Het niveau lag hoog vandaag. Erbe stuurde Carlos 609 (v. Carabas) naar een indrukwekkend percentage van 80.325% en ging daarmee niet alleen over de magische grens heen, maar sloeg ook een gat van 3% met Abbelen en First Lady 212 (v. Florencio). Laatstgenoemde kwam uit op een score van 77.400%. Het verschil met de nummer drie uit het klassement was iets kleiner: de Koeyer reed 77.225% bij elkaar.

Semmieke Rothenberger en Geisha (v. Gribaldi) eindigden op de vierde plaats. De combinatie scoorde 76.275%. Kersvers Nederlands kampioene Esmee Donkers wist beslag te leggen op plek vijf. Haar kür met de elegante en lichtvoetig bewegende Chaina (v. Sir Donnerhall) werd beloond met 74.550%.

Lisanne Zoutendijk en Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione) kregen 71.750%, dat percentage bleek uiteindelijk goed voor een negende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 41)

 

Reacties