Jantine Slingerland, ‘Kasjmir is echt een paard voor de toekomst’ *met video*

Jantine Slingerland, ‘Kasjmir is echt een paard voor de toekomst’ *met video*

Kasjmir
Kasjmir CK KWPN Overijssel 2018 © DigiShots

Afgelopen vrijdag werd in Bathmen een jonge paarden wedstrijd georganiseerd, opvallend was de score van de pas 4 jarige Kasjmir (v. Ebony) gereden door Jantine Slingerland.
Kasjmir is gefokt en in eigendom van W. Hoogeslag.

Beste 3 jarige

Als 3 jarige was ze al de beste van Overijssel en mocht ze door naar de NMK. De oma van Kasjmir is Riondine, Riondine was zeer succesvol in de lichte tour met Emmelie Scholtens en later in de Grand Prix met Kirsten Beckers. Hirondine de zus van Kasjmir is de moeder van Luxor welke is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Kasjmir rijdt Jantine Slingerland voor haar werkgever Stoeterij Sprengendal.

9,5 voor de draf!

“De organisatie had het super geregeld, de plaatsing en de punten werden pas later bekend gemaakt. Het was natuurlijk super spannend toen ze vertelden wie er bij de beste 3 hoorden! Toen wij de deken in ontvangst mochten nemen was het pas duidelijk! Met zelfs een 9,5 voor de draf en een totaal score van 86,5 punt was het een duidelijke overwinning,” Laat Jantine Slingerland ons trots weten.

“De jury (Jean-René Luijmes)  kwam zelfs nog naar ons toe dat hij dit paard graag op stal zal willen hebben, maar ik hoop natuurlijk dat ik dit talentvolle paard nog een lange tijd mag rijden. De jury gaf bij iedere deelnemer positief en duidelijk commentaar, echt iets waar je wat mee kunt. Opvallend aan Kasjmir is haar vermogen om te schakelen en ze is gewoon makkelijk en braaf te rijden eigenlijk heeft ze gewoon geen zwakke punten, echt een paard voor de toekomst.”

Super trots op Kasjmir (Ebony x Idocus) gisteren won deze geweldige merrie in Bathmen de rubriek voor 4 jarige dressuurpaarden met 86,5 punt! En ondermeer een 9,5 voor de draf!!Trots dat ik zo'n geweldige merrie mag rijden❤️

Geplaatst door Jantine Slingerland op Zaterdag 23 maart 2019

Eerder dit jaar kwam Jantine Slingerland met Kasjmir aan de start bij de Oostermoer Kei competitie lees hier meer daar over.

Bron: Hoefslag / Overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan

Foto: Digishots

Reacties