JA: Adelinde Cornelissen en Governor winnen kür in Inter I

JA: Adelinde Cornelissen en Governor winnen kür in Inter I

0 561
Adelinde Cornelissen, Governor
Adelinde Cornelissen - Governor STR Jumping Amsterdam 2019 © DigiShots

Vrijdagavond wisten Adelinde Cornelissen en haar achtjarige Totilas-zoon Governor STR de zege in de Lichte Tour-rubriek al op hun naam te schrijven. Ook zaterdagochtend was de combinatie succesvol: met 80,5% wonnen ze de kür in de Intermediaire I.

Klein verschil met Heuitink

Net als donderdag werd het zaterdagochtend een duel tussen Cornelissen en Governor en Joyce Heuitink en Gaudi Vita. Cornelissen trok dus opnieuw aan het langste eind, maar het verschil was klein: Heuitink en Gaudi Vita (v. Apache) kregen een score van 79,875%.

Opvallend: twee van de drie juryleden zetten Heuitink op de eerste plaats, en Cornelissen op de tweede plaats. Maar dankzij de scores eindigden Adelinde Cornelissen en Governor STR op het hoogste schavotje.

Nieuwenhuis derde

Jeanine Nieuwenhuis en Genua TC (v. Charmeur) werden derde, met een mooie score van 76,625%. Thamar Zweistra scoorde 74,042% met Erina (v. Jazz) en eindigde daarmee net naast het podium. De top vijf werd vervolledigd door Lynne Maas, die Fantastique (v. Vivaldi) naar een score van 73,667% reed.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Hoefslag/Overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan

Foto: Digishots

 

 

Reacties