Isabell Werth zet inzamelingsactie op om maneges te helpen

Isabell Werth zet inzamelingsactie op om maneges te helpen

Pony for future

De coronacrisis zorgt ervoor dat heel veel bedrijven in de financiële problemen komen en de paardensportsector is er hier een van. Duits Dressuuramazone Isabell Werth zet om deze reden een inzamelingsactie op om paardenbedrijven te helpen tijdens deze moeilijke periode.

Geld of materiële zaken

In en video roept Werth op om geld in te zamelen voor ponyclubs, maneges en stallen die momenteel in financieel zwaar weer verkeren. Het gaat niet alleen om geld, maar giften in iedere vorm zoals: voeding, stalproducten of andere materiële zaken.

Economische ramp

Eerder zei benadrukte Werth al hoe de coronacrisis een economische ramp is voor alle bedrijven, maar ook voor de paardenbedrijven. Onder andere door de afgelastingen van wedstrijden, wat een economische steunpilaar voor de professionele ruiters is, maar ook voor maneges. Bedrijven die nu elke maand veel geld verliezen door de crisis. De amazone noemde dit existentiële problemen.

 

Pony for future

Pony for future…… Video ansehen und mitmachen!TEILEN ERWÜNSCHT!Morgen, Mittwoch 01.04.2020 haben wir eine Hotline geschaltet! Für alle die dringend Hilfe benötigen sowie alle die helfen wollen!!! Wir freuen uns auf euch!Wir schaffen das gemeinsam 💪🏻💪🏻Isabell, Mirco, Timm im Namen des gesamten Teams!!

Geplaatst door Isabell Werth Kollektion op Dinsdag 31 maart 2020

 

Bron: Facebook

Foto: Digishots

 

Reacties