Inzamelingsactie voor Amerikaanse dressuurruiters

Inzamelingsactie voor Amerikaanse dressuurruiters

0 31

Reizen naar en door Europa is voor ruiters ‘overzee’ nauwelijks te betalen. Voor de Amerikaanse dressuurruiters wordt daarom aanstaande vrijdag de ‘Solid Gold’-sponsoractie georganiseerd in het Global Paviljoen in Palm Beach International Equestrian Center. Er worden fantastische prijzen geveild en er is een gigantisch sponsordiner. Het gaat om de financiering van reizen, stalling en deelname aan belangrijke wedstrijden in Europa, zodat de ploeg goed voorbereid kan deelnemen aan de WEG in 2014.

In de veiling komen fantastische prijzen onder de hamer, zoals een safarireis in Zuid-Afrika, een weekend in het hart van het Californische wijnland, een zeer exclusief diner voor acht personen, een dag meekijken met jurylid Maribel Alonso (Mex/5 *), Peter Holler (Dld/5 *), Anne Gribbons (USA/5 *), Linda Zang (USA/5 *), Jayne Ayers (USA/4 *) en Joan Macartney (Can/4 *), tijdens de Nations Cup het volgende weekend en als klap op de vuurpijl een dag met een van de teamleden Catherine Haddad-Staller, Katherine Bateson-Chandler, Todd Flettrich, Shelly Francis, Michelle Gibson, Debbie McDonald, Michael Barisone, Chris Hickey en/of Robert Dover.

Robert Dover en Tina Konyot rijden een speciaal voor deze avond geprodueerde pas de deux, met de paarden Talent (v. Houston) en Calecto V (v. Come Back II).

Hoefslag/dressagedaily.com

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties