Internationale wedstrijden komend weekend weer uitgebreid

Internationale wedstrijden komend weekend weer uitgebreid

Forever SFN
Jeroen Dubbeldam - Forever SFN Jumping Amsterdam 2020 © DigiShots

Het aantal internationale wedstrijden breidt zich gelukkig steeds verder uit. De komende week zijn een groot aantal springruiters van TeamNL op pad.

Lier

In België is het eerste internationale concours sinds de coronacrisis in Lier. Heel veel Nederlandse ruiters komen hier aan de start in de 2*-, 1*-rubrieken en rubrieken voor jonge paarden. Zo staan onder andere op de deelnemerslijst: Leopold van Asten, Albert Zoer, Eric van der Vleuten, Jeroen Dubbeldam, Angelique Hoorn, Harrie Smolders, Sanne Thijssen, Gerco en Ben Schroder en Megan Laseur.

Frankrijk

Terwijl Sanne Thijssen in Lier aan de start komt, reizen Leon, Mans en Mel Thijssen af naar het Franse Royan.

CSI5*

In Saint Tropez begint donderdag de derde week van de internationale springtour, nu op 5*-niveau. Maikel van der Vleuten komt weer aan de start om een gooi te doen naar de derde Grand Prix-zege op rij. Ook Marc Houtzager komt aan de start. Verder komen de TeamNL springruiters aan de start op de Baltica Tour in Ciekocinko in Polen, zoals Jur Vrieling en Hendrik-Jan Schuttert.

Eventing

De eventingruiters van TeamNL hebben het komend weekend hun wedstrijd in het Poolse Strzegom. In de zwaarste klasse, de korte 4*, staan Merel Blom, Raf Kooremans en Jordy Wilken op de startlijst.

Bron: KNHS

 

Reacties