Instagramsensatie Teddy the Shetland weer uit ziekenhuis

Instagramsensatie Teddy the Shetland weer uit ziekenhuis

0 1083

De bekendste Engelse shetlander Teddy is weer thuis, na een paar nachten logeren in het ziekenhuis. Het bleek te gaan om een enorme allergische reactie op een wormenkuur.

Levenloos op de grond

Teddy wordt op de voet gevolgd door zijn 90.000 Instagramvolgers. Zijn fans schrokken toen op Instagram bekend werd dat Teddy opgenomen was. Zijn eigenaresse Alice Goring vertelt aan Horse and Hound: ‘Hij was afgelopen maandag prima in zijn doen, maar wel een beetje verkouden. ’s Avonds zette ik zijn voer neer en liep ik weg. Ik keek nog een keer om en Teddy lag levenloos op de grond en kon zijn hoofd niet optillen. We hebben direct de dierenarts gebeld. In het ziekenhuis werd hij onderzocht en waarschijnlijk is had hij een enorme allergische reactie op de wormenkuur die hij 24 uur daarvoor had gehad.

Teddy is weer thuis en is weer helemaal de oude. Vorig jaar ging het nog goed met Teddy. De organisatie van London International Horse Show stuurde haar twee favoriete mascottes, de Shetlanders Doris en Teddy, naar Londen om daar de bereden politie bij te staan tijdens de patrouille.

Big fish lil fish

A post shared by @ teddytheshetland on

Bron: Instagram en Horse and Hound

Reacties