Imposantos aangewezen voor Hannover Verband

Imposantos aangewezen voor Hannover Verband

Imposantos
Bart Veeze - Imposantos

De KWPN-goedgekeurde hengst Imposantos (v. Wynton) werd eerder al goedgekeurd bij het KWPN en wordt erkend bij het Oldenburger Stamboek. De 6-jarige zoon van Wynton is nu ook goedgekeurd in Hannover.

Prestaties

Eigenaar Theo Driessen kocht Imposantos op de veulenveiling in Borculo. De hengst staat gestald bij Bart Veeze, die hem ook uitbrengt.

Imposantos won dit jaar tijdens de KWPN Hengstencompetitie met 94 punten zowel de dagprijs als de klasse M. In 2018 won hij ook al de Hengstencompetitie, waarna Bart Veeze de hengst vervolgens naar de zege in de Pavo Cup stuurde. Op zijn derde won Imposantos de finale van de VSN Trofee.

Eerste jaargang

Het eerste veulen van de zeer talentvolle hengst werd afgelopen februari geboren. ‘Een heel fijn, luxe en elegant veulen met een lange hals. Alles waar we op hoopten, hebben we gekregen,’ liet fokker Clarissa Jaclastan weten.

 

Imposantos is sinds vanmiddag ook aangewezen als dekhengst voor het Hannover Verband.Bart Veeze stelde hem weer perfect voor. Imposantos staat ter dekking bij Stal Brinkman in Twello

Geplaatst door Theo Driessen op Dinsdag 5 maart 2019

 

Bron: Facebook, Hoefslag / Overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan

Foto: Digishots

Reacties