Ilonka Kluytmans’ toppaard Image of Roses verder als schoolmaster

Ilonka Kluytmans’ toppaard Image of Roses verder als schoolmaster

Image of Roses
Ilonka Kluytmans - Image of Roses Military Boekelo 2019 © DigiShots

In maart 2016 startte Ilona Kluytmans Image of Roses (v. Sheyenne de Baugy) voor de allereerste keer in het M. Dat jaar kwam de combinatie 10 keer foutloos aan bij de finish: 5 keer in het M en 5 keer in een 2* wedstrijd. Vervolgens eindigde de combinatie 12e in zijn 4* debuut één jaar later, in 2017.

“Het is allemaal gewoon onwijs snel gegaan”, vertelde Kluytmans eerder aan Hoefslag. “Image of Roses heeft een fantastische instelling. Hij pakt alles super aan en zo gingen we steeds een stapje hoger en steeds verder. Het is een heel bijzonder paard.”

Hoogtepunten

Hoogtepunten van de combinatie zijn de 3e plaats in de CCI4*-L in Hongarije en hun deelname aan het EK in Luhmulen vorig jaar. De zwangerschap van Kluytmans en de uitbraak van het Coronavirus gooiden de wedstrijdplanning van 2020 om.

Puck Buijnsters

“Maar toen kwam Puck Buijnsters op ons pad. Afgelopen weekend heb je de rol van leermeester gelijk serieus genomen met het behalen van een geweldig resultaat op SGW Ede-Putten”, schrijft Kluytmans.

“Wat een geweldige instelling heb jij. Altijd vriendelijk en altijd willen werken. Bedankt voor je enthousiasme, je inzet en je ontelbare foutloze crossen.”

 

♥️♥️ Image of Roses ♥️♥️Wat een bijzondere tijd was dit met jou, in maart 2016 reed ik je voor de aller eerste x in het…

Geplaatst door Ilonka Kluytmans op Zondag 12 juli 2020

 

Bron: Facebook / Hoefslag

Foto: Digishots

Reacties