Hosmar en De Reu in favorietenrol naar Jumping Amsterdam

Hosmar en De Reu in favorietenrol naar Jumping Amsterdam

Maud de Reu - Webron Jumping Amsterdam 2019 © DigiShots

Na twee selectiewedstrijden zijn de deelnemers aan de KNHS Witte-Van Moort Para Dressuur Trophy, die tijdens Jumping Amsterdam verreden wordt, bekend.

Twee combinaties voeren de lijst aan met beide 40 punten.

Leraar en leerling

Frank Hosmar en Alphavile N.O.P. (v. Sandreo) en Maud de Reu en Webron (v. Sir Sinclair) gaan beide aan kop in de tussenstand. In Amsterdam beginnen alle deelnemers weer op nul. Vorig jaar deed De Reu voor het eerst mee en werd ze derde. Afgelopen zomer kon ze hier de bronzen medaille op het NK aan toevoegen. Sinds 2015 traint de jonge amazone bij Hosmar.

Geen Sanne Voets

Vorig jaar schreef Sanne Voets de wedstrijd in Amsterdam nog op haar naam met Demantur RS2 N.O.P. (v. Vivaldi). Dit jaar doet ze niet mee aan de Trophy. Hosmar werd vorig jaar tweede voor De Reu. Het gaat dus nog spannend worden naar wie de zege uiteindelijk zal gaan. De Reu heeft haar zinnen in ieder geval ook gezet op een teamplaats voor de Paralympische Spelen in Tokyo.

Overige deelnemers

De overige deelnemers die op vrijdag 24 januari vanaf 9.00 uur aan start zullen komen met hun Kür op muziek zijn: Rixt van der Horst met Findsley N.O.P., Neel Schakel – Van Klei met Edison, Saskia Louise Meinema met Karsten van de Oostwal, Nicole den Dulk met Wallace N.O.P., Demi Vermeulen met Wannabe, Glasten Krapels met Windhook en Anni Meijer met Countrymill Clarc.

Bron: De Hoefslag/ KNHS

Reacties