Hoefslag@Home-longeerchallenge: nog een maand om je video te laten beoordelen

Hoefslag@Home-longeerchallenge: nog een maand om je video te laten beoordelen

Het is inmiddels alweer december en dat betekent dat je nog maar vier weken de tijd hebt om je video te laten beoordelen. Wil je graag tips van een professionele longeur? Stuur dan nu je video in via de website van WeAllRide en krijg gegarandeerd tips waar je iets mee kan!

Bij Hoefslag@Home film je je trainingen gewoon bij je thuis. Je krijgt binnen drie dagen uitgebreide feedback én je maakt kans op een privéles van het door jou gekozen jurylid.

Wie kunnen er mee doen?

Heb je problemen met je paard tijdens het longeren, of gaat alles goed maar ben je op zoek naar wat meer uitdaging in de traningen? Onze juryleden zijn gespecialiseerd in longeren en hebben allemaal ervaring met het werken vanaf de grond. Zij zullen je dus advies geven wat het best bij het paard en zijn begeleider past. Om nog duidelijkere feedback te vragen, zorg dan dat je van tevoren op de video vertelt waar je tegenaan loopt bij het longeren en wat je graag zou willen bereiken. Monya en Martsje zullen dan proberen om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Het mag dus rustig misgaan, want het is geen wedstrijd.

Hoe werkt het?

Maak een video van maximaal zes minuten lang waarbij het paard én de longeur volledig in beeld zijn. Dit kan je doen met een filmcamera, maar telefoonkwaliteit voldoet in dit geval ook prima aan de eisen. Voor maar €12,50 kan je de video insturen via de website van WeAllRide. Daarbij kan je kiezen voor één van de juryleden die je video binnen drie dagen zal voorzien van uitgebreide feedback. De video’s kunnen ingestuurd worden tot en met eind december.

Meer weten over de Hoefslag@Home-longeerchallenge? Klik dan hier! Een video insturen kan via de website van WeAllRide.

Bron: Hoefslag

Foto Remco Veurink

Reacties