Hoefslag@Home l Dit zijn de winnaars van de extra competitieprijzen!

Hoefslag@Home l Dit zijn de winnaars van de extra competitieprijzen!

Hoefslag@Home

Het eerste gedeelte van de Hoefslag@Home-online competitie zit er op. Zoals eerder aangegeven worden er extra prijzen verdeeld onder de mensen die aan minimaal drie van de vier competities meegedaan hebben.

De beste ruiters/amazones in iedere klasse heeft de Academy4Horses cursus schakelen met Alex van Silfhout (t.w.v. 65 euro) gekregen. De tweede prijs is een kaartje voor de Hoefslag masterclass on Tour!

Buiten deze prijzen hebben Kingsley en Koole Ruitersport toffe extra prijzen beschikbaar gesteld, zoals cadeaubonnen en toffe sneakers!

De winnaars

De extra prijs bestaat uit een waardebon van 75 euro, te besteden bij Koole Ruitersport. De waardebonnen zijn gewonnen door: Debbie van der Wal, Lotte van ’t Wout en Marielle Ansems! Gefeliciteerd! Jullie ontvangen allemaal een mail waarin staat hoe jullie je prijs in ontvangst kunnen nemen.

Inmiddels is ook bekend dat Hoefslag@Home nog tot en met 30 juni doorgaat. Er zijn in juni twee extra competities, waarin je kans maakt op een clinic van een top-instructeur!

Ben je opzoek naar andere goede en betaalbare producten? Neem dan ook zeker even een kijkje op de website van Koole Ruitersport!

Bron: Hoefslag

 

Reacties