Hoefslag@Home l Voor welke expert kies jij?

Hoefslag@Home l Voor welke expert kies jij?

Hoefslag@Home

Vanaf morgen gaat de Hoefslag@Home-longeerchallenge van start. Wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker welk jurylid bij jou én bij je paard past? Bekijk dan snel de video’s van Martsje, Monya en Bastiaan.

Bij Hoefslag@Home film je je trainingen gewoon bij je thuis. Je krijgt binnen drie dagen uitgebreide feedback én je maakt kans op een privéles van het door jou gekozen jurylid.

Duidelijke feedback

Heb je problemen met je paard tijdens het longeren, of gaat alles goed maar ben je op zoek naar wat meer uitdaging in de traningen? Onze juryleden zijn gespecialiseerd in longeren en hebben allemaal ervaring met het werken vanaf de grond. Zij zullen je dus advies geven wat het best bij het paard en zijn begeleider past. Om nog duidelijkere feedback te vragen, zorg dan dat je van tevoren op de video vertelt waar je tegenaan loopt bij het longeren en wat je graag zou willen bereiken. Monya, Martsje en Bastiaan zullen dan proberen om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Het mag dus rustig misgaan, want het is geen wedstrijd.

Klik hier voor verdere uitleg van de challenge. Wil je vanaf morgen een video insturen? Kijk dan op de website van WeAllRide.

Bron: Hoefslag

Reacties