Hoefslag@Home l Ontvang feedback zonder wedstrijdstress

Hoefslag@Home l Ontvang feedback zonder wedstrijdstress

Hoefslag@Home

Om het longeren te stimuleren en je te helpen tijdens het trainen hebben wij de Hoefslag@Home-longeerchallenge opgericht. Bij Hoefslag@Home film je je trainingen gewoon bij je thuis. Je krijgt binnen drie dagen uitgebreide feedback én je maakt kans op een privéles van het door jou gekozen jurylid.

Geen wedstrijd

Heb je problemen met je paard tijdens het longeren, of gaat alles goed maar ben je op zoek naar wat meer uitdaging in de traningen? Onze juryleden zijn gespecialiseerd in longeren en hebben allemaal ervaring met het werken vanaf de grond. Zij zullen je dus advies geven wat het best bij het paard en zijn begeleider past. Om nog duidelijkere feedback te vragen, zorg dan dat je van tevoren op de video vertelt waar je tegenaan loopt bij het longeren en wat je graag zou willen bereiken. Monya Spijkhoven, Martsje Bergsma en Bastiaan de Recht zullen dan proberen om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Het mag dus rustig misgaan, want het is geen wedstrijd.

Kijk hier om het jurylid uit te kiezen die het beste bij jou past. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden via de website van WeAllRide.

Bron: Hoefslag

Reacties