Hoefslag@Home l Nog vier dagen voor eerste periode juni-competitie

Hoefslag@Home l Nog vier dagen voor eerste periode juni-competitie

Aankomende maandag 15 juni eindigt de eerste ronde van de Hoefslag@Home juni-competitie. Heb je je nog niet ingeschreven maar wil je wel graag uitgebreide feedback op je proef? Schrijf je dan nu snel in via weallride! 

Nieuwe prijzen

Na het succes van de Hoefslag@Home competities in april en mei hebben Hoefslag en WeAllRide besloten nog een nieuwe competitieperiode door te gaan. Dat betekent dat je in de maand juni gedurende twee periodes (1 t/m 15 juni en 16 t/m 30 juni) kans maakt op een aantal nieuwe prijzen!

Zo kan de winnaar van iedere klasse in periode 1 meerijden met een clinic van Grand Prix-instructeur Derk Schekkerman. De combinaties die als tweede eindigen ontvangen het beroemde boek van Charly Mackinsey: ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’.

De winnaars van periode 2 krijgen een clinic van Grand Prix amazone en instructeur Dominique Filion. De tweede prijs is de online Hoefslag Masterclass met Bastiaan de Recht en Kirsten Brouwer op Academy4Horses.

Verschillende niveau’s

Bij Hoefslag@Home kun je kiezen uit de klassen Basis t/m Zeer Zwaar. Nadat je jezelf hebt ingeschreven kun je via jouw video uploaden. Heb je het bestand niet direct bij de hand? Geen probleem. Je kunt dit altijd later doen op jouw eigen profiel pagina onder “Inschrijvingen”.

Na het uploaden, wordt jouw video beoordeeld door onze jury. Binnen 48 uur ontvang je de gereden score en persoonlijk advies.

Bron: Hoefslag

Reacties