Hoefslag@Home l Drie tips van Martsje Bergsma!

Hoefslag@Home l Drie tips van Martsje Bergsma!

Hoefslag@Home

Wil je graag een video insturen naar de Hoefslag@Home-longeerchallenge, maar weet niet precies waar je op moet letten? Instructrice Martsje Bergsma heeft enkele tips die je kan toepassen tijdens het filmen!

“Het is belangrijk om zowel linksom als rechtsom te longeren. Stap en draf zijn de gangen die ik sowieso graag wil zien, galop hoeft alleen als het functioneel is. Als je paard heel gestrest is en het niks toevoegt aan de video, mag je het ook achterwege laten”, legt Martsje uit.

Laat zien wat je wil laten zien

“Qua optoming mag je een hoofdstel, halster of eventueel een kaptoom gebruiken. Daarnaast mag je een longeersingel of eventueel een zadel gebruiken. Zolang je maar kan laten zien wat je graag wil laten zien”, vult ze aan. Wil je meer tips van Martsje? Bekijk dan onderstaande video!

Wil jij graag je longeertraining laten beoordelen door een instructeur die bij jou én je paard past? Stuur dan nu je video in via de website van WeAllRide! Wil je graag een video insturen maar weet je niet precies welk jurylid je wilt kiezen? Bekijk dan hier rustig alle video’s terug, waarin de experts zich voorstellen en uitleggen wie er bij hen terecht kunnen.

Klik hier voor alle informatie over de challenge zelf.

Bron: Hoefslag

Reacties