Hoefslag@Home: Laatste kans om mee te doen in juni!

Hoefslag@Home: Laatste kans om mee te doen in juni!

0 92
Hoefslag@home

Na vijf succesvolle online-competities is de laatste ronde van Hoefslag@Home van start gegaan. Wil je nog uitgebreid jury-commentaar en tips op je ingezonden proef? Grijp dan nu de laatste kans en geef je op via WeAllRide.

Prijzen

Voor de competitie in de maand juni zijn weer een paar bijzondere prijzen te winnen.  Zo kan de winnaar van iedere klasse in periode 1 (de eerste twee weken van juni) meerijden met een clinic van Grand Prix-instructeur Derk Schekkerman. De combinaties die als tweede eindigen ontvangen het beroemde boek van Charly Mackinsey: ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’.

De winnaars van periode 2 (vanaf 16 juni tot en met 30 juni) krijgen een clinic van Grand Prix amazone en instructeur Dominique Filion. De tweede prijs is de online Hoefslag Masterclass met Bastiaan de Recht en Kirsten Brouwer op Academy4Horses.

Extra prijzen

Daarnaast hebben wij nog drie extra prijzen, ter beschikking gesteld door NAF! Onder de deelnemers aan beide competities in de juni-maand verloten we drie winnaars die een supplement van NAF mogen uitkiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld NAF Magic, NAF Seasonaze of NAF M-Power.

Uitslag eerste periode juni:

Klasse Basis

  1. Tamara Wolfs, score  74,20% (prijs: Clinic van Derk Schekkerman)
  2. Anneloes Zwaagstra, score 70% (prijs: Het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’)

Klasse Middelzwaar

  1. Daphne Visscher, score 86,45% (prijs: Clinic van Derk Schekkerman)
  2. Lemoni Dicker, score 65,00% (prijs: Het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’)

Klasse Zwaar

  1. Cindy Louwen, score 61.86% (prijs: Clinic van Derk Schekkerman)

Bron: Hoefslag

 

Reacties