Hoefslag Masterclass: 20 mei ‘Leer je paard beter begrijpen’

Hoefslag Masterclass: 20 mei ‘Leer je paard beter begrijpen’

Hoefslag Masterclass 2017 op 20 mei!
Op 20 mei vindt de tweede editie van de Hoefslag Masterclass plaats op het terrein van de Rotterdamsche Manège / CHIO Rotterdam. Deze gezellige en educatieve dag leert paardenliefhebbers nóg meer over hun bevriende viervoeters. Dit jaar is het thema: “Leer je paard beter begrijpen”. En wie wil dat nou niet?

Communicatieproblemen aanpakken

Hoefslag Masterclass is een jaarlijks terugkerende Masterclass met een thema dat voor veel ruiters herkenbaar en aansprekend is. Tijdens deze Masterclass staat topkwaliteit in hippische educatie hoog in het vaandel. In deze tweede editie worden alle thema’s behandeld  die de oorzaak kunnen zijn van eventuele communicatieproblemen tussen jou en je vierbenige wederhelft.

Samenwerking Horse & Country TV

De Hoefslag Masterclass sluit perfect aan bij Horse & Country TV en daarom wordt er een nieuwe instructiereeks gewijd aan deze leerzame dag. Het is niet de eerste keer dat Horse & Country TV en Media Primair (initiatiefnemer van de Hoefslag Masterclass) een samenwerking aangaan. Eerder al werd de instructiereeks Hoefslag Academy al uitgezonden op de paardenzender waarin amazone Dinja van Liere en ruiter Laurens van Lieren je alles leerden over dressuur. In de  reeks uitzendingen over de Masterclass zullen verschillende professionals aan bod komen met ieder een ander thema. Deze thema’s worden binnenkort bekend gemaakt, dus stay up to date!

Kom ook op 20 mei

Heb jij wel eens een moment dat jij en je paard elkaar totaal niet begrijpen? Dan is deze Hoefslag Masterclass met als thema ‘Leer je paard beter begrijpen’ echt wat voor jou! Zet de datum alvast in je agenda, en maak als ‘early bird’ gebruik van de vroegboekkorting als je nu direct je tickets bestelt!

Reacties