Hoe zie jij de toekomst van de paardensport?

Hoe zie jij de toekomst van de paardensport?

ruiter paard algemeen

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo, zo ook de wereld van de paardensport. Hoe kunnen een organisatie als de KNHS in de toekomst relevant en waardevol blijven voor de paarden(sport)? Hoe kan er omgegaan worden met actuele ontwikkelingen zoals de veranderde kijk op paardenwelzijn en de verregaande digitalisering?

Om antwoord te krijgen op deze vragen gaat de KNHS een verandertraject in. Dat traject heet ‘Van hand veranderen’. Daar ligt al een heel plan voor, de Meerjarenstrategie 2018+. Om dit traject te laten slagen, gaat de KNHS de dialoog aan met paarden(sport)liefhebbers. Want: wat leeft er bij iedereen die de paarden(sport) een warm hart toedraagt? Jong en oud, uit Limburg en uit Groningen, van bloedfanatieke wedstrijdrijders tot relaxte recreatierijders, lid of geen lid van de KNHS, iedereen mag meedenken.

Kritisch meedenken

De KNHS geeft iedereen die zich betrokken voelt bij de paardensport in Nederland de kans om op een positieve constructieve wijze mee te denken. Wees kritisch en draag bij aan een plan van hoe het beter kan. De paardensportbond is luistert naar suggesties en zal laten weten wat er met alle inzichten gedaan wordt en waarom.

Klantenpanel

Paardensporters worden uitgenodigd mee te denken in een interactief klantpanel. Lees op KNHS.nl hoe je je kunt aanmelden.

Bron: KNHS

Foto: FEI

Reacties